A rendőrök a lakosság segítségét kérik

Browse By

A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 09010/1450/2016. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Egy ismeretlen férfi 2016. április 23-án 6 óra körül egy Debrecen, Piac és Bajcsy-Zsilinszky utcák kereszteződésében lévő gyorsétterem pultjáról eltulajdonította a sértett által ottfelejtett, fekete pénztárcát benne a pénzével és irataival. Az elkövetőről a biztonsági kamera felvételt készített.

A férfi 20-25 év körüli, normál testalkatú, rövid, világos barna hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fehér ujjú, rózsaszín kabátot és fekete feliratos, fehér felsőt viselt.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Police.hu

check this out getautoinsurancesquotes.com