Az USA egy korlátlan politikai vesztegetéssel működő oligarcha

Browse By

Jimmy Carter, az Egyesült Államok 39. elnöke meglepő őszinteséggel mondta el egy interjúban, miként is működik az amerikai elit. A 888.hu Nemzetközi sajtószemléje fedezte fel azt az interjút, amelyben Jimmy Carter, az USA 39. elnöke beszélt a jelenkori amerikai adminisztrációról.

A volt amerikai elnök az amerikai rendszer lényegéről, a Thom Hartmann rádióprogramnak nyilatkozott. A demokrata Carter kijelentette, hogy az Egyesült Államokban az oligarchia teljes mértékben aláásta a politikai rendszert és az így kialakult rendszer fenntartóit fizeti. Carter szerint állítása egyaránt érvényes a demokratákra és a republikánusokra is.

Sokak szerint elnöksége idején (1977-1981) Jimmy Cartert is a Trilaterális bizottság illetve a The Council of Foreign Relations irányította, az amerikaiak John Fitzgerald Kennedy mellett mégis őt tartják a legőszintébb elnöküknek.

Jimmy Carter arról az adminisztrációról is beszélt, amely megalapozatlan bulvárhírek alapján rendszeresen korrupcióval vádolja a magyar kormányt. Majd a vádak rendre megdőlnek.

Magyar idők

check this out getautoinsurancesquotes.com