A debreceni Fidesz-KDNP frakció is csatlakozott a Csokigyűjtő Akcióhoz

Browse By

A város fideszes képviselői ismét csatlakoztak a jótékonysági akcióhoz, ők is csokoládét gyűjtöttek a nehéz sorsú gyerekeknek.

A Bihari Állami Gondozottak Egyesülete, a Debreceni Karitatív Testület, a ColorPlay Tehetséggondozó Egyesület színészei, valamint a Debrecen Városért Polgárőr Egyesület nagyszabású csokigyűjtő programot indított, melyhez a debreceni Fidesz-frakció is csatlakozott. Nem ez az első alkalom, amikor a debreceni önkormányzat Fidesz-KDNP képviselői hozzájárulnak a nemes kezdeményezés sikerességéhez. Örömmel segítik idén is a szervezőket annak érdekében, hogy minél több nehéz sorsú gyermek ünnepét tegyék édesebbé, közösen.

csokigyujto-akcio-fidesz-frakcio-2A fő gyűjtőhely a Fórum bevásárlóközpont I. emeleti információs pultjánál található egy hatalmas ládában. A szervezők folyamatosan várják a közösségi felajánlásokat iskoláktól, munkahelyektől, illetve egyéb szervezetektől is. Az akcióhoz bárki bekapcsolódhat, egészen annak befejezéséig, 2016. december 10-ig. Az összegyűjtött édességeket egy gálaműsor keretében szeretnék szétosztani 2016. december 14-én. A Csokigyűjtő Akció további részleteiről, a gyűjtőpontok helyeiről a www.bage.hu, illetve a facebook.com/csokigyujtes internetes oldalakon is lehet tájékozódni.

 fotó: Erdei Balázs