Itt a harmadik szexbotrány a Jobbikban

Browse By

Keresztény, jobboldali, család-centrikus párt. Utóbbi időben ilyen jelzőkkel találkozhatunk a radikális szárnyat magáról ledobó látszólag mérsékeltebb Jobbikkal kapcsolatban. Néhány hete az országos sajtótémává nőtte ki magát a Jobbik alelnöke, Volner János bozótosban történő afférja, illetve korábban a pártelnök, Vona Gábor házassága is válságba került egy harmadik személy miatt. A Ripost értesülései szerint, úgy tűnik ez a két eset nem volt elég a Jobbik számára. Itt a harmadik szexbotrány a Jobbikban.

Ezúttal egy debreceni jobbikos országgyűlési képviselő, Kulcsár Gergely házasságon kívüli kalandjáról kerültek elő dokumentumok. Az ötgyermekes családapa ellen többször indult már eljárás nemzetiszocializmus bűneit tagadó magatartás miatt, továbbá leköpte a Dunába lőtt áldozatok emlékművét.

Kulcsár Gergely mostani ügye azért is lehet érdekes, mivel – a ripost értesülései szerint – a képviselő úr egy fiatalkorú hölggyel került közelebbi kapcsolatba.

A Jobbik etikai bizottságából kiszivárgó, dokumentumokkal alátámasztott információk szerint már több vizsgálatot is tartottak az ügyben. Hiába próbálták,nem lehetett eltussolni a botrányt, mert maguk az esetről tudomást szerző felháborodott párttagok kezdeményeztek etikai eljárást a parlamenti képviselő ellen.

Az etikai eljárás során bebizonyosodott, hogy Kulcsár Gergely, a Jobbik ifjúsági tagozatában tevékenykedő 18 éven aluli lány oldalán találta meg a boldogságot. Az ügyben a Jobbik pártvezetése nem kívánt nyilvánosságot adni, csakhogy az ügy eltussolásán sokan felháborodtak a párt tagjai közül.

Az ügyről bővebben a Ripost cikkében olvashat.

check this out getautoinsurancesquotes.com