Kósa Lajos a kényszerbetelepítésről tart fórumot a Kölcseyben

Browse By

Folytatódik a Fidesz országjáró fóruma: az október 2-i népszavazásról szóló eseményen Kósa Lajos, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője tart előadást szeptember 21-én, szerdán 17 órától, az esemény házigazdája Papp László, Debrecen polgármestere lesz. A kényszerbetelepítés témáját körbejáró rendezvénynek a Kölcsey Központ ad otthont.

A legutóbbi, szeptember 13-i fórumon Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke és Papp László fejtették ki véleményüket a referendumról. Mint hangsúlyozták, veszélyt jelent Magyarországra és Debrecenre is a kényszerbetelepítés. Papp László polgármester a fórumon kitért arra, Debrecenben becsületbeli ügy, hogy mindenki elmenjen a népszavazásra és nemmel voksoljon, hiszen itt menekülttábor működött – bezárásának nagyon örültek a debreceniek. A polgármester kiemelte, tavaly az is előfordult, hogy egy nap alatt 800-1000 migráns érkezett Debrecenbe.

migrans_kenyszerbetelepites

MIgránsok vonulása Debrecenben.

Németh Szilárd emellett azt is hozzátette, hogy a kvótacsomagban nem csak a bevándorlók elosztása szerepel, de az is, hogy pénzbüntetés sújtja a betelepítést elutasító országokat, ráadásul tartalmazza az úgynevezett családegyesítés megkönnyítését és meggyorsítását. Az eseményen részt vett Pósán László országgyűlési képviselő is, aki már a közterületi kampány indításakor is úgy fogalmazott, hogy ezen a népszavazáson Magyarország jövője a tét. Beszédében arra is kitért a képviselő, hogy futószalagon, felső korlát nélkül érkezhetnek Európába a gazdasági menekültek, ha Brüsszel nem változtat a politikáján. Szerinte ez a tagállamok, így Magyarország számára is komoly gazdasági problémát okozna.

dehir.hu

check this out getautoinsurancesquotes.com