Külön Jobbik, akarom mondani Együtt és külön Jobbik tüntetés

Browse By

Vasárnap, amikor Debrecenben több tízezer ember (köztük mi is) halál másnaposan pihentük a Campus Fesztivált, remek délutáni programot szerveztek a “civilek” és a törpepárt, akihez a Campuson is csak odament Juhász Péter, de a beígért előadását már meg se tartotta, mivel a kutya nem volt kíváncsi rá. Na szóval tehát, ezen a kissé borús másnapon elmentünk megnézni ezt a két eseményt.

Külön-PM

Rutz Tamás, aki nem tudja, hogy a pártjának milyen posztját tölti be, ötödmagával tartott egy szokásosan izgalmas sajtótájékoztatót, hogy a bevándorlók mekkora jófejek és nekünk emberi kötelességünk segíteni rajtuk, mikor egy-egy “politikai menekült” egy magyar állampolgár több havi fizetésével érkezik meg a zöldhatárra. Bízunk abban, hogy az Együttes valamilyen tisztségű politikusa valóban betartja az ígéretét és kiköltözik hamarosan a Sámsoni útra, mivel Ő nem fél. Jah, majdnem kihagytam, hogy elmondta, hogy Orbán tehet mindenről és akik idejönnek azok tényleg menekültek, meg tranzitország vagyunk, stb…

IMGP1317

 

Igen, a képen jól látszik, hogy 3 fotós mellett bizony legalább 6-an vannak, de ez még mind semmi, ugyanis a lemaradt részen Rutz Tamás mellett még 2 személy is szerepel!!!!4! Jól látható tehát, hogy a magyar emberek tényleg azt akarják, hogy az illegális bevándorlók letelepedjenek Magyarországon.

Jobbik, akarom mondani civil tüntetés

Bocsánatot kérek, de az agyam még nem úgy jár a fesztivál után, azért írok el ennyiszer mindent. A civil tüntetést Keresztesy Gergő szervezte, aki maga csupán egy egyszerű állampolgár. Itt többen is megjelentek (bár jóval kevesebben, mint a korábbi tüntetésen a Sámsoni úton), többek között az Új Magyar Gárda, a Jobbik több tagja, Jobbik szimpatizánsok, Jobbikos önkormányzati képviselők, és pár személy aki tényleg csak állampolgár és nem is tudta, hogy milyen pártállású rendezvényre érkezik. A rendezvény első szónoka maga a szervező volt, majd átadta a mikrofont Herpergel Róbert Jobbikos önkormányzati képviselőnek, aki Gergőt a beszéde alatt többször is a barátjának nevezte. Herpergel egyébként számunkra teljesen fura módon a beszéde 80 százalékában a balliberális “libsi” médiát szidta, a Fideszről keveset hallottunk tőle. Hazudunk? Beszéljenek a képek:

IMGP1362

IMGP1357

IMGP1335

 

 

IMGP1366

 

check this out getautoinsurancesquotes.com