Légy Te a Debreceni Egyetem virágkocsijának ötletadója!

Browse By

A Debreceni Egyetem ötletpályázatot hirdet az intézmény kilencedik virágkocsi-kompozíciójának kidolgozására a megjelölt tematika minél kreatívabb és hitelesebb megjelenítésére.

Egyetemünk 2008 óta képviselteti magát az országos és nemzetközi szinten is ismert Debreceni Virágkarneválon felvonuló díszes kocsik között. Az intézmény kompozícióján évről-évre közvetve vagy közvetlenül az Egyetemhez kötődő aktualitás jelenik meg. Attraktív és egyedi kompozíció megvalósítását tervezzük idén is, ebben az évben a virágkocsi arculatát a sport témájához kapcsolódva szeretnénk kidolgozni.

2016-ot a sport évének tekinthetjük, hiszen június-júliusban rendezik a 15. labdarúgó Európa-bajnokságot Franciaországban, augusztusban zajlanak a XXXI-ik nyári olimpiai játékok Brazíliában. A Debreceni Egyetem életében is kiemelt szerepe van a sportnak, mely a sporttevékenységek széles kínálatában, az infrastrukturális és szervezeti fejlesztésekben és az oktatás-kutatás területén egyaránt megnyilvánul.

 

 

A pályázatokat az alábbi feltételekkel kérjük beküldeni:

  • Pályázatot nyújthat be a Debreceni Egyetem valamennyi hallgatója, dolgozója, minden egyetemi polgár. A pályázaton kérjük feltüntetni a pályázó nevét, e-mail címét, telefonszámát, valamint a kar/egység megnevezését.
  • A maximum egy oldal terjedelmű word dokumentumnak tartalmaznia kell a karneváli megjelenés részleteit: pontos leírás a kompozícióról, szükség esetén lehetséges rajz, festmény scannelt formában való csatolása. (Az ötlet kidolgozásához, tervezéshez információ a kocsi méretéről: kb. 5 m hosszú és 2,5 m széles.)
  • Az ötletek kidolgozásának és a pályázat benyújtásának határideje: 2016. március 31.
  • A nyeremény: 2 db VIP jegy a Debreceni Virágkarnevál eseményeire, továbbá az ötletgazda aktívan részt vehet a karneváli előkészítő munkában (kocsi végleges koncepciójának megalkotásában, díszítési folyamat koordinálásában, stb.).
  • A Debreceni Egyetem fenn tartja a jogot, hogy jelen pályáztatás esetében nem hirdet eredményt, továbbá arra is, hogy a beküldött ötleteket részben vagy teljes mértékben átdolgozza, továbbfejleszti.

 

 

Forrás: unideb.hu