#Sohavégetnemérős – Történetek Wellhello-ra: decembertől a mozikban!

Browse By

December elsejétől látható a mozikban a Wellhello slágerei által inspirált #Sohavégetnemérős című zenés játékfilm, amelyet Debrecenben is forgattak.

Debrecen is helyszín a Színfolt Film és a Laokoon Filmgroup által készülő #Sohavégetnemérős – Történetek Wellhello-ra című zenés, fiataloknak szóló játékfilmben. 19 nap alatt forgatták le a nagyjátékfilmet öt különböző magyar városban. A sajtótájékoztatón Lévai Balázs producer bemutatta a film koprodukciós partnereit és támogatóit, valamint a jelenlévők megtekinthették a Wellhello által írt, a filmmel azonos című betétdalát és a hozzá tartozó videoklipet is.  A videóklipben Debrecen népszerű helyszínei is feltűnnek, köztük a Református Nagytemplom, a Ködszínház és a főtér is.

Processed with VSCO with e5 preset

Csöndör László “Diaz” és dr. Széles Diána alpolgármester asszony a sajtótájékoztatón

Debrecen képviseletében Dr. Széles Diána alpolgármester vett részt a sajtótájékoztatón, ahol elmondta: mivel a film főként a fiataloknak szól, így annak a közel 70 000 diáknak is, akik Debrecenben élnek és tanulnak. Debrecen szereplésének a célja, hogy a film minél népszerűbbé tegye a várost a fiatalabb korosztályok körében, s a felhívja a helyi diákság figyelmét is Debrecen sokszínű kulturális és az ifjúsági lehetőségeire. A film által elérhetjük, hogy még vonzóbb legyen Debrecen az ifjúság számára. “Rendkívül fontos az is, hogy turisztikailag is vonzóbbá tegyük Debrecent, és erre ez a film remek eszköz lehet.”- tette hozzá Debrecen városának turisztikáért is felelős Alpolgármestere.

A filmhez készült videoklip itt tekinthető meg:

kiemelt kép: mediaklikk.hu