Startup Sarok nyílt a Roncsbárban

Browse By

Elindult Debrecen első teljesen ingyenes startup sarka. Az ötletet Szántó Zsolt debreceni kreatív adta, a megvalósítás pedig a Roncsbárban történt.

 

A Startup Sarkot két dolog hívta életre:
1.: A városban ugrásszerűen megnövekedett induló kisvállalkozások száma.
2.: Rengetegen választják a Roncsbárt pár órás munkamegbeszélésekre, ötletelésekre.

 

12910087_882034255252189_348804498_n

 

Kiket várunk?

Mindenkit, aki szeretne egy kreatív és nyugodt környezetben dolgozni pár órát a belváros szívében.

A teljesség igénye nélkül: grafikusokat, fejlesztőket, üzletembereket, egyetemistákat, marketingeseket, kreatív szakembereket, ötletgazdákat, vállalkozókat stb. A tevékenységed nálunk nem számít, mi szívesen biztosítjuk a támogató környezetet.

Rövid bemutató videó:

 

Miért jobb itt dolgozni, mint otthon?

A Roncsbár egyedi hangulata segít, hogy a munka kikapcsolódás legyen. A Startup Sarok biztosítja számodra az alapvető irodaeszközöket, az ingyenes internet hozzáférést és a kapcsolatépítés lehetőségét.

 

Mi a Startup Sarok célja?

Szeretnénk minden fiatal vállalkozót támogatni abban, hogy csapatával össze tudjon ülni és jó hangulatban végezhessék a munkát. Sok ötletgazdának (még) nincsen lehetősége irodabérlésre. Az itt elvégzett munka viszont hamar hozzásegítheti, hogy ez megváltozzon.

 

Miben tudsz segíteni, ha érdeklődő vagy?

Jelentkezz be Facebookon a Roncsbárba és használd a #StartupSarok hashtaget. Ugyanezt Instagramon is megteheted, így másokhoz is eljut majd a Startup Sarok híre.

Emellett nagyon fontos, hogy ez a kreatív hely folyamatosan fejlődjön. Ehhez várjuk javaslataitokat a roncsbar@gmail.com email címen. Mondd el, neked mire lenne szükséged, mi pedig igyekszünk beszerezni.

 

12895500_882034258585522_2093376588_n

 

Miben tudsz segíteni, ha vállalkozó vagy?

Vállalkozóként is támogathatsz minket. Ha van olyan eszközöd, terméked, ötleted, amit szívesen bocsátasz a StartupSarok szolgálatába, ne habozz, írd meg nekünk a roncsbar@gmail.com email címre.

 

check this out getautoinsurancesquotes.com