Szeméremsértőt keres a rendőrség

Browse By

A debreceni rendőrök keresik azt a férfit, aki egy debreceni utcában szeméremsértő módon mutogatta magát.

Police.hu

Police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szeméremsértés vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.
A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. május 18-án 19 óra 15 perc körül egy ismeretlen férfi Debrecen, Kender utcában egy arra sétáló kislánynak szeméremsértő módon mutogatta magát.
Az elkövető 30 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, kopasz férfi, akinek arcbőre pattanásos. A bűncselekmény elkövetésekor szürke színű pulóvert és szürke színű nadrágot viselt.
A keresett férfiról grafika készült.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

 

Police.hu

check this out getautoinsurancesquotes.com