Születés Hete Debrecenben

Browse By

Debrecenbe is elérkezett a Születés hete programsorozat, mely június 13-19. között a Nagyerdei Víztoronynál egész napos rendezvényekkel szolgál, hogy a családalapítással kapcsolatos fontos és hiteles információk segítségül legyenek minden leendő édesanyának, belevágni egy életre szóló kapcsolat kiépítésére gyermekével.

15_020_Experiences-Page_Masthead-Image_Family_1200x645

Idén tizenharmadik alkalommal rendezik meg a Születés Hete Fesztivál országos szakmai, kulturális és tájékoztató rendezvénysorozatot. Ekkor összefognak azok a szakemberek, akik az év többi hetében külön-külön azon dolgoznak, hogy a családok tagjai megtalálják azokat az információkat és alternatívákat, melyek ismeretében kiválaszthatják a számukra megfelelő irányt. Közhasznú egyesületként és országos rendezvénysorozatként egyaránt ahhoz kíván hozzájárulni, hogy a családalapítással kapcsolatos információk elérhetők, feldolgozhatók legyenek, és segítsék a legmegfelelőbb egyéni döntések megszületését.

 

A program azt szeretné közvetíteni a várandós, szülés előtt álló kismamáknak, családoknak, hogy a születés előtti idő ugyanolyan gyönyörű és fontos, mint az utána következő. Ugyanis az elválaszthatatlan kapcsolat anya és gyermek között ebben az időben már elkezdődik és megalapozódik.

10-Ways-Meditation-Helps-Your-Unborn-Child-733x440

Beszélgetéseken, előadásokon vehetnek részt az érdeklődők, melyeket szülészorvosok, pszichológusok, mentálhigiénés szakemberek, gyógytornászok, bábák, védőnők és szülésfelkészítők tartanak, melynek a Nagyerdei Víztorony ad helyet. Szó lesz a családtervezéstől a gyermeknevelésig, s hogy a várandósság ideje és maga a szülés életük egyik legszebb pillanata legyen, ne pedig aggodalmakkal teli időszakként maradjon meg.

Mindemellett nem csak szellemi tudással bővülhetnek a látogatók, de el is lazulhatnak a kismamajógán, „baba mozi”-n és megismerkedhetnek a helyes babahordozással, babakocsitornával és hordozós sétával.

check this out getautoinsurancesquotes.com