Termelői piac az Újkertben?

Browse By

Ezt a kérdést fogalmaztam meg magamban, amikor ismerősöm mondta, hogy ma az Újkertben lesz a Szatyor. A Szatyor facebook oldalát régóta figyelem, de valahogy elkerülte a figyelmemet az, hogy a Csapókerten és Homokkerten kívül az Újkerti Közösségi Ház is otthont ad nekik. Hosszú ideje tervezem, hogy elmegyek a Szatyor termelői piacára, mivel előnyben részesítem a jó minőségű, hazai termékeket, amit tehetek azt háztól veszek.

Fél 5 körül a munkából hazafelé tartva szedtem a lábamat, hogy még legyen választék. Mikor megérkeztem akkor láttam, hogy szabályosan tömeg volt a kis udvarra szorított árusoknál, ami nem is csoda hiszen minden kedden délután 5 órától 6-óráig tart mindössze a piac.

Minden eladó nagyon segítőkészen magyarázta termékei készítését, érésének folyamatát. Én első sorban a házi sajtok miatt jöttem ki, de ezen kívül árultak idényzöldségeket, szörpöket, sütiket, tésztákat, tojást és mindenféle füstölt hentesárut is.

Én jövő hét kedden ismét kimegyek, ha Te is meglátogatnád Őket, akkor tudd, hogy:

a Tímárházban szerdánként 16.30 és 17.30 óra között, a Homokkerti Közösségi Házban csütörtökön 17.00 és 18.00 között, a Csapókerti Közösségi Házban pénteken 16.00 és 17.00 óra között piacozhatsz. 🙂

Ja és hoztam Nektek pár fotót is:

 

Weblapjuk: http://www.szatyordebrecen.hu/