Ünnepi közlekedési rend a Köztemető környékén

Browse By

A Debreceni Köztemető környékén a Mindenszentekhez és halottak napjához kapcsolódó forgalom zavartalan lebonyolítása érdekében ideiglenes forgalmi rend lép érvénybe Debrecenben.

2016. október 29-én 08.00 órától 2016. november 1-jén 22.00 óráig:
A Benczúr Gyula utcán a Hadházi úttól a Köztemető II. bejáratáig minden jármű forgalma tilos, kivéve a tömegközlekedési járműveket, a személyszállító taxikat, valamint virágárusításra engedéllyel rendelkező járműveket.

Az Ady Endre sugárút Nagyerdei körút és a Köztemető II. bejárata közötti szakaszát egyirányúsítják a Köztemető II. bejárata irányából. A Nagyerdei körút irányából minden jármű forgalma tilos, kivéve a tömegközlekedési járműveket.

A Benczúr Gyula utcát a Pallagi úttól a Köztemető II. bejáratáig egyirányúsítják. Erre az útszakaszra a Pallagi út felől lehet behajtani, s távozni az Ady Endre sugárúton lehet.

A Hadházi út és a Benczúr Gyula utca kereszteződésével szemben kialakított trolibusz-fordulóba – a virágárusításra engedéllyel rendelkező járművek kivételéveljárművel behajtani tilos!

A 4. számú főút 228+278 – 228+912 kilométerszelvényei között – vagyis a 4-es főútnak a Köztemető melletti szakaszán – az úttest mindkét oldalán, a Benczúr Gyula utcán, a Hadházi úttól a Köztemető II. bejáratáig az úttest mindkét oldalán, az Ady Endre sugárútnak a Nagyerdei körút és a Köztemető II. bejárata közötti szakaszának mindkét oldalán, valamint a Hadházi út páros oldalán megállni tilos!

A korlátozás a mozgáskorlátozottakra és az azokat szállító gépjárművekre is vonatkozik!
A forgalomkorlátozással érintett helyeken, útvonalakon szabálytalanul leállított járműveket – az üzembentartó költségére – elszállítják!