Vona a debreceni Jobbikban vajon mikor néppártosít?

Browse By

Mint, ahogy arról tegnap beszámoltunk Novák Elődöt kicsinálta a saját frakciója, mert nem volt trendi, nem volt elég néppárti.

Fotó: Dehír

Fotó: Dehír

Ezt megértjük, Vona próbál középre tagozódni, hogy növelni tudja a szavazóbázisát, stimmt. Azonban az kérdéses számunkra, hogy ez a “tisztogatás” mikor éri el a helyi szervezeteket. Ugyanis, ha Novák Előd zászlóégetése és nyílt szembemenése a párt vezetésével nem trendi, akkor az sem az, hogy egy képviselő beleköp a Cipők a Duna-parton nevű budapesti holokauszt-emlékműbe vagy épp egy helyi képviselő a Holokausztot nyíltan “holokamunak” titulálja. Az elsőt Kulcsár Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselője, míg az utóbbit Ágoston Tibor, helyi képviselő követte el.

Kulcsár Gergely Vona kérésére így kért elnézést kért a kegyeletsértésért.

Kulcsár Gergely Vona kérésére így kért elnézést kért a kegyeletsértésért.

Bár Kulcsár Gergely elnézést kért a kegyeletsértésért, így mutatva a pártvezetés felé a hűséget, néppártinak éppen nem mondható el a cselekedete. De a nagyobb kérdés inkább számunkra, hogy mi lesz az elkövetkezőekben Ágoston Tiborral, aki a facebookja alapján egyértelműen a Novák-vonalat képviseli.

A tisztújítás után Novák Előd elfogadja, hogy ki lett túrva a vezetésből, ezt Ágoston Tibor meg is osztja a közösségi oldalán jelezve, hogy Ő nem fogadja el azt.

Fotó: Ágoston Tibor facebookja

Fotó: Ágoston Tibor facebookja

Várjuk a folytatást!

 

check this out getautoinsurancesquotes.com